Napredni DNK seminar

Seminar traje 3 dana

Na Naprednom DNK seminaru produbićete znanja stečena na Osnovnom DNK seminaru. Saznaćete više o Sedam nivoa postojanja i kako da se oslobodite zaveta, ugovora i obveza koji nas vežu za druge nivoe, a koji nam više ne služe.

Isceljivaćete slomljenu dušu i srce i raditi na fetalnim sećanjima. Kroz jednostavne vežbe povezaćete se sa svojim Višim Sebstvom i svojim precima i naučiti kako da radite ne samo s organskom već i s anorganskom materijom. Radićete na traumama, strahovima, osećajima zameranja, žaljenja i odbačenosti, a instruktor će vam instalirati preko 900 Osećaja koje ranije možda niste iskusili - osećaji poput "Ja razumem kakav je to osećaj biti celovit" ili "Ja poznajem svoje istinsko Sebstvo", "Ja znam kako da živim svoj svakodnevni život u ravnoteži" i slično.

Podučavanje takvih osećaja imaće dramatični uticaj na vaše intuitivne sposobnosti i stvoriće fizičko zdravlje i blagostanje.

Polaznicima će se na seminaru uručiti priručnik i Vajanina knjiga Napredno Theta isceljivanje na srpskom jeziku.

Preduslov: Osnovni DNK seminar

Sledeci termini:

Online:


Uzivo:

22-24.05.2021 09:00-17:00h Wallisellen, Zürich 650chf

U cenu su uracunati i sav materijal kao i pice i grickalice za vreme pauza( na seminarima uzivo).

Ukoliko biste zeleli da organizujete ovaj seminar, i mene unajmite kao uciteljicu, obratite mi se licno da se dogovorimo oko uslova i detalja.
Ukoliko zelite individualni seminar, pisite mi